Vakantiepark Efteling Bosrijk
Onze Efteling Bosrijk video
Efteling Bosrijk voorkeursligging Voorkeursligging: kiest u voor een verblijf in een Dorpshuys of Boshuys dan kunt u tijdens het boeken voor € 25,- uw eigen locatie in het park kiezen via de plattegrond. Handig als u bijv. 2 accommodaties naast elkaar wilt boeken.

Treintje: vrijwel dagelijks rijdt er 's morgens en 's avonds een treintje tussen Efteling Bosrijk en de ingang van het Efteling park. Dit is voornamelijk leuk voor kinderen want tijd bespaart u hier niet mee.
Efteling Bosrijk VIP Water Boshuys: 9 van de vrijstaande Bosrijk Boshuyzen zijn gelegen aan het water. Dat geeft net wat extra rust. Deze Water Boshuyzen kunt u apart boeken.

VIP: zin in extra luxe? De VIP appartementen en VIP Boshuysen hebben de mooiste plaatsen in Efteling Bosrijk. Bovendien hebben de Boshuysen een bubbelbad, (infrarood)sauna, dvd-speler, badjassen en een leuk cadeautje!

Klaas Vaak vertelt: iedere avond om tussen 18:15 en 19:15 Klaas Vaak een verhaaltje onder de Efteling Bosrijk Poorthuys boog direct naast het zwembad en de receptie.